Onze samenkomst

Christus zichtbaar in onze levens

Wij zijn Christenen die geloven dat ieder woord in de Bijbel geïnspireerd is en belijden dat de Here Jezus Christus op Golgotha stierf voor onze zonden.

Als antwoord op deze liefdesdaad van de Here Jezus komen wij samen.

De bijbel staat centraal en toont wie Christus voor ons persoonlijk is en wie we zelf zijn in Hem.

Christus wordt zichtbaar in onze diensten maar vooral in onze levens.

Samenkomst Wapenveld

Samenkomsten

Wij komen elke zondag samen met een groep van ongeveer 100 gelovigen van alle leeftijden. Er zijn speciale diensten voor de kleine kinderen en voor de oudere kinderen wordt zondagschool gegeven.

Er zijn predikers binnen onze eigen gemeente, maar af en toe worden er ook predikers van andere samenkomsten uit binnen- en buitenland uitgenodigd.

Op woensdag komen we op verschillende plaatsen (Wapenveld, Groningen en Almere) samen in een huiselijke atmosfeer voor gebedsavonden.

U bent van harte uitgenodigd en indien u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen.

Geschiedenis

Rond 1985 is de gemeente begonnen als huisgemeente in Heerde. Henk Dijkstra werd tot voorganger gekozen. Later werd een houten noodkerkje gekocht in Wapenveld.

Op dezelfde locatie werd de huidige kerk gebouwd, “de Witte Kapel”. De huidige kerk werd in december 2000 in gebruik genomen.

Henk Dijkstra werd ziek en heeft in 2015 intrek genomen in zijn hemelse woning.

In 2014 is Erik Peters tot voorganger gekozen nadat hij vanaf 2007 als mede voorganger naast Henk Dijkstra heeft mogen dienen.